Betaalmethoden

iDeal

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten. De betaling wordt uitgevoerd via de beveiligde internet omgeving van uw eigen bank, waarop u kunt inloggen met de bij u bekende inloggegevens voor internetbankieren. De betaling wordt bovendien direct verwerkt zodat wij ook direct tot levering kunnen overgaan!

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kan je zonder dat je jezelf apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inlog gegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als je eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • iDEAL is een snelle manier van betalen waardoor je bestelling direct verzonden kan worden.
  • iDEAL is bij ons geheel kosteloos te gebruiken!


Vooraf overmaken

Als je kiest voor het handmatig overboeken van de betaling kan je het bedrag vooraf via je eigen bank overmaken. Het pakket kan verzonden worden als het bedrag is bijgeschreven. Helaas is een handmatige overboeking niet direct verwerkt. Daardoor kan het tot enkele dagen duren voordat wij het pakket kunnen verzenden. Bij een overboeking worden geen transactiekosten berekend. Deze betaalmethode is dus kosteloos te gebruiken.

Let op! Als je beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kan je ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we je bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen transactie kosten berekend.
 

                                
- T.n.v : WebBull E-Commerce
- Te : Wateringen, Nederland
- Rekeningnr. : 6398402
- IBAN : NL07INGB0006398402
- BIC : INGBNL2A


Creditcard

Je kunt bij ons betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vul je in over een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen.PayPal

Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Je eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld je creditcard of je eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van je creditcard of bankrekening. Je laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop. Een PayPal betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!GiroPay (Duitsland)

Speciaal voor onze Duitse klanten accepteren wij betalingen via GiroPay.Bancontact / Mister Cash (België)

Speciaal voor onze klanten uit België accepteren wij betalingen via Bancontact / Mister Cash. Met Bancontact / Mister Cash kunt u veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een extra account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Wij berekenen geen extra kosten voor betalingen met Bancontact en Mister Cash. Een Bancontact / Mister Cash betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!Digitale Acceptgiro van AfterPay

AfterPay voert voor Rotatingcase.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 175,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Op rekening voor bedrijven en instellingen

Uitsluitend voor bedrijven en instellingen leveren wij producten op rekening. Bij een eerste bestelling vragen wij je een KVK uittreksel op te sturen via mail. Zodra de gegevens zijn gecontroleerd zal de bestelling verzonden worden. De betaaltermijn is 14 dagen.

Neem a.u.b. vooraf per mail contact met ons op om op rekening te bestellen, en stuur een uittreksel van de KvK mee met uw aanvraag. 
Kortingsbon gebruiken

Ben je in het bezit van een kortingsbon? Bijvoorbeeld uit onze nieuwsbrief. Dan kan je deze in de kassa invullen. De korting zal dan direct verwerkt worden waarna je met korting kunt bestellen.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »