Retourneren

Kan ik een product retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@123accessoires.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.


Waar moet een retour aan voldoen?

Bij het artikel kan uw factuur worden bijgesloten, met daarop indien mogelijk de reden van retour.Het product dient compleet en in oorspronkelijke staat te zijn, indien mogelijk in originele verpakking.


Retourbetaling of niet accepteren retour:

Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan ontvangt u binnen 14 dagen uw betaalde bedrag retour op het rekeningnummer dat bij betaling van het product gebruikt is. Mochten wij het artikel niet retour kunnen nemen, dan sturen wij een bericht met beredenering. De kosten van retour wordt niet vergoedt .WebBull e-Commerce
's Gravenzandseweg 18F
2291PE Wateringen
Nederland 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »